15 de des. 2014

Recés de l'Advent


Els que tenim Fe, els que ens sabem Poble de Deu, sabem  que Deu es amb nosaltres i que ens parla i que ho fa contínuament. Però Deu no crida. Ens parla més aviat fluixet, discretament. Per això, de tant en tant ens agrada buscar un forat a l'agenda, per baixar el volum de tot el que ens envolta i poder regalar al Senyor una banda més ample per que es pugui comunicar amb nosaltres i nosaltres amb ell I això es el que hem fet el diumenge 14 de desembre un nombrós grup de la nostra Comunitat: hem matinat una mica i ens hem regalat una estona de silenci. De silenci de les coses de cada dia, que de seguida ha quedat ple dels missatges que teníem pendents amb el Senyor.


I ara, desprès d'haver compartit el mati intensament amb Ell, el sentiment que omple els nostres cors es d'un gran agraïment. Agraïment per aquesta estona tan bonica, agraïment per que sempre està amb nosaltres, inclús quan no el sabem trobar. Agraïment per ser aquella llum que sempre trobem quan ens cal buscar el camí...
Gracies Senyor.

I ara tornem a la feina, tornem amb la família, amb els amics. Tornarem a fer les coses de cada dia. Però desprès d'estar aquest mati amb tu, ho farem plens d'alegria, d'energia renovada, amb el compromís de fer el possible per ajudar-te a fer realitat el teu projecte d'Amor.

Anna Moreu