8 de juny 2015

Festa de fi de curs de la catequesi infantil


El passat divendres 5 de juny vam celebrar la festa de final de curs amb tots els nens i nenes,  pares i mares, àvies i avis i amb tot l’Equip de catequistes.  Va ser una molt bona ocasió per donar gràcies del Curs que hem viscut junts, i en especial per aquells infants que en aquestes últimes setmanes han rebut per primera vegada el Sagrament de l’Eucaristia, i han fet un pas molt important en la seva amistat i relació amb Jesús.


     Al llarg de la Celebració vam tenir ocasió de repassar a través d’un vídeo algunes de les activitats que hem fet; vam poder sentir el testimoni en directe d’alguns nens, mares i catequistes sobre què és el que els havia “marcat”  més al llarg d’aquest curs que ja hem acabat;  i també va haver ocasió d’entregar la col·lecta solidària dels infants a la responsable parroquial de Càritas, que va agrair molt aquest gest concret dels nois i noies que enguany han fet la Primera Comunió.

     Un moment emocionant va ser el sorteig d’una Bíblia, que era el premi del Concurs bíblic en el que els infants havien participat, i de dues samarretes solidàries que formaven part de la Campanya de Mans Unides  “Lluitem contra la pobresa”.

    El final de festa va ser el magnífic concert de la nostra “Coral de Catequesi”,  que van oferir a les escales de l’església;  amb un enfilall de cançons que els nois i noies han anat aprenent al llarg del curs,  alguna d’elles acompanyada d’una expressiva coreografia:  “Jesús t’estima!”.


Tot seguit, el pica-pica a la plaça de l’Església i una bona estona de converses entre tots que van acabar amb els millors desitjos per al temps de vacances ... Però recordant-nos també que ni Jesús ni la nostra fe no fan vacances:  cal seguir alimentant i cuidant la nostra amistat amb Ell i deixant-nos acompanyar per la Comunitat Cristiana.