19 de juny 2015

Trobada de Voluntaris de Càritas de final de curs


Aquest passat divendres 12 de juny en el Centre Parroquial hem celebrat una trobada de Voluntaris de Càritas amb la finalitat de posar en comú totes les experiències i vivències que hem anat experimentant i vivint al llarg d’aquest Curs, i fer noves propostes pel Curs vinent.

Hem estat  un bon nombre de persones il·lusionades i  agraïdes  d’haver  intentat acomplir amb el mandat més gran que ens  va donar Jesucrist:  estimeu-vos els uns als altres, com Jo us estimo”. Ho hem compartit al voltant d’una taula on cadascú ha participat amb el que ha pogut,  escoltant les diverses aportacions que segur ens enriquiran de cara el proper Curs.

El desig  d’entrega i la  comunió entre tots els Voluntaris, des d’una mare voluntària que ha assistit amb les seves dues filles de 9 i 7 anys que dediquen el seu temps a ajudar els nens/es del Reforç Educatiu, fins a joves, persones grans, i mares/pares de famílies que col·laboren en aquesta tasca de voluntariat tant solidària. Hem anat aportant el nostre gra de sorra per poder millorar en aquest servei al proïsme. L’entrega voluntària i solidària que fa cada Voluntari l’engrandeix a ell i també a Càritas Parroquial en benefici de la Comunitat .

Hem d’agrair a tots els col·laboradors i a tantes persones de bona fe que fan les seves aportacions per ajudar al més feble  perquè pugui recobrar la seva dignitat com a persona.

Tal com diu el  Papa Francesc : “els Voluntaris de Càritas son la sal, el llevat i el far que il·lumina i acompanya els nostres germans que ho necessiten”.

                                                                                                    Teresa Capilla