24 de des. 2015

Inauguració de la Sala Mossèn Pere Ribot i Sunyer


El dissabte 19 de desembre, al Centre Parroquial del carrer Sant Josep, es va inaugurar i beneir un espai de nova construcció situat al final del pati del Centre on abans existia un cobert antic i tancat per la seva inexistent possibilitat d’utilització.

Aquest nou espai és una sala polivalent que ha estat dissenyada per l’arquitecte de Vilassar de Mar, Bernat Carrau, per la seva utilització com a sala de reunions o d’esbarjo i que, amb l’obertura total de les seves portes, es transforma en un escenari per fer representacions, cinema i altres activitats d’esplai. El finançament i execució de les obres han estat realitzats per l’Ajuntament de Vilassar de Mar fruit del conveni de col·laboració d’activitats socials i culturals per al municipi entre la Parròquia i l’Ajuntament.


A la inauguració es va mostrar la placa que dona el nom a la sala, en memòria de Mn. Pere Ribot i Sunyer (1908 – 1997), sacerdot i poeta nascut i arrelat a Vilassar de Mar i compromès amb el catalanisme cristià del nostre país; estant previst, cap a la primavera, poder disposar d’una vitrina d’exposició representativa del seu llegat.

Entre els assistents a l’acte hi havia l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot i altres representants del consistori així com també l’anterior alcalde i actual regidor, Joaquim Ferrer, amb el que es va iniciar aquest projecte de col·laboració per activitats socials i culturals entre l’Ajuntament i la Parròquia.

Des de la Parroquia agraïm a l’Ajuntament de Vilassar de Mar el seu interès i col·laboració en les activitats socials que realitza i que han fet possible la realitat de la sala Mn. Pere Ribot i Sunyer al Centre Parroquial.