21 de des. 2015

Llum de la Pau de Betlem 2015


Un any mes, hem rebut amb emoció la Llum de la Pau de Betlem. La Llum que a través d'una xarxa de minyons escoltes surt de la Cova de Betlem i s'escampa arreu del món.

El passat divendres 18 de desembre vam celebrar a la nostra parròquia amb la participació d'altres parròquies de l'Arxiprestat un acte simbòlic de rebuda i entrega de la Llum de la Pau sota el lema  "Connecta la Llum". Un acte que ens ajuda a prendre consciencia del patiment i dificultats que hi ha a molts indrets del món i de la nostra responsabilitat com a  cristians de portar la Llum del Crist allà on hi anem.


I així, sota aquest lema, es vam connectar tots els qui eren al temple amb unes cintes de color vermell i units vam pregar per la Pau del món. La pregaria va finalitzar amb una dansa per la Pau i amb l'encesa dels fanalets que cadascú portava.

Ara es el nostre torn de continuar escampant la Llum perquè arribi a totes les persones que tenim a prop i, especialment a aquells que pateixen, als que es troben sols, als malalts, i que a tots ells els hi arribi l'esperança i el consol del Senyor. 

Com a petit gest d’agraïment, aquest any enviarem a les famílies necessitades de Betlem els diners recollits de la venda d'espelmetes que hem fet els darrers diumenges.


Moltes gràcies per la vostra col·laboració.