28 de des. 2016

Misses del Pollet i del Gall


Amb el Pessebre i la Llum de la Pau de Betlem a l’altar, el 24 de desembre al vespre i nit, es van celebrar les Santes Misses del Pollet i del Gall, per commemorar el naixement de Jesús enmig de nosaltres.


La del Pollet, a quarts de set de la tarda, moltes famílies van omplir l’església per gaudir d’aquesta missa solemne però familiar a la vegada i amb una gran assistència i participació de nenes i nens. Per cinquè any consecutiu els infants de segon curs de catequesis va representar, acompanyats del Cor Parroquial, escenes de l’Anunciació de “Les figures del Pessebre” de Joan Llongueras, per donar la benvinguda al Nadal.

A les onze de la nit, la Missa del Gall, amb la solemnitat de l’ocasió i amb l’assistència de l’Alcalde de Vilassar, va estar acompanyada en els càntics pel Cor Parroquial; i en acabar, a la plaça de l’església, es va beneir i inaugurar el Pessebre i tot seguit els assistents van confraternitzar amb els millors desitjos de Nadal, amb una mica de torrons i cava.


En ambdues misses va estar present l’esperit de Nadal recordant les necessitats de felicitat del món i el missatge de pau que significa el naixement de Jesús.

Missa del Pollet




















Missa del Gall