4 de març 2017

Noies i nois de Catequesi visiten en família la Basílica de la Sagrada Família


El dissabte 25 de febrer vam pelegrinar amb els nois i noies de la Catequesi i del Kt Club de la nostra Parròquia, juntament amb les seves famílies, a la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona. Era una visita guiada adreçada especialment als infants, per comprendre i viure aquesta “Catequesi en pedra” que va projectar l’arquitecte cristià Antoni Gaudí per mostrar a tothom la bellesa i la riquesa de la nostra fe en el Déu de Jesucrist.


La visita no va defraudar gens. Tothom, petits i grans vam quedar meravellats de la bellesa del temple i de tot el que suggereix l’arquitectura, l’escultura, els vitralls, la llum ... cada detall de l’església de la Sagrada Família. Cal destacar la magnífica acollida i acompanyament de l’equip de la basílica que ens va guiar en tot moment: dos grups de nens que van començar a les escoles projectades per Gaudí; i dos grups d’adults que vam ser acollits pel president-delegat de la Junta constructora de la Sagrada Família, el Sr. Esteve Camps, en deferència a la nostra parròquia, de la qual ell n’és feligrès els mesos d’estiu.

Els nois i noies dels grups de Catequesi i Kt Club van ser acompanyats pel nostre equip de Catequistes, i van poder descobrir i posar en pràctica els “secrets” de la Sagrada Família, i la personalitat d’Antoni Gaudí.

Va ser una molt bona experiència que vam poder acabar amb un moment conjunt de pregària en la Cripta de la basílica, donant gràcies a Déu per la bellesa, per sentir-nos estimats per Déu i en companyia com una gran família que volem ser. En acabar, vam poder visitar a la mateixa cripta la tomba d’Antoni Gaudí i ens vam fer la foto final de tot el grup.


En tornar al tren, tothom agraïa haver compartit aquest matí tan especial. Des de l’equip de la Sagrada Família ens van convidar a tornar-hi ben aviat. Ben segur que ho farem !!