7 de gen. 2018

L’Adoració dels Reis Mags d’Orient a l’Infant Jesús


La Nit de Reis, com cada any, la Cavalcada es va aturar davant l’Església i els Reis Mags van entrar amb companyia del Patge Reial al temple que estava ple de nens i famílies que els esperaven per sentir-los a prop i presenciar l’adoració.


Amb la lectura de l’Evangeli de Mateu es va recordar la manifestació al món de Jesús, quan fa més de dos mil anys uns Mags, representant a totes les cultures del món, van anar seguint un estel per conèixer i adorar Jesús. A continuació, un grup d’infants i joves de la nostra Parròquia, en representació de tota la comunitat, va donar la benvinguda als Reis amb una nadala cantada i musicada amb flauta i guitarra, agraint-los una nit tan màgica. La commemoració va concloure amb l’adoració dels Reis i patges al nen Jesús que van sortir del temple aclamats pels nens i nenes assistents.

Un any més des del Consell Pastoral agraïm als responsables municipals de la cavalcada i als voluntaris de la Parròquia, la seva col·laboració en l’organització de l’acte i també agraïm als assistents a l’acte, l’alegria i el respecte per aquesta commemoració.