27 de gen. 2018

Missa Familiar de 21 de gener


El passat diumenge 21 de gener,  després de les celebracions de Nadal,  ens vam retrobar a la Missa Familiar de la Parròquia tots els grups de la nostra Comunitat.

L'Evangeli d'aquest dia ens convidava a sentir la crida que Jesús ens fa com a aquells primers deixebles a convertir-nos de cor i a ser pescadors d'homes. La xarxa dels pescadors va ser una de les imatges de la celebració,  adonant-nos que avui en dia hi ha molts tipus de xarxes, i que Jesús ens convida a establir xarxes d'amistat i de solidaritat entre nosaltres i a tirar la xarxa de l'amor a totes aquelles persones que el necessiten.

Els nens i nenes de la Catequesi de Comunió van escenificar l'Evangeli. Els nois i noies del Kt Club van presentar les ofrenes i les pregàries,  juntament amb les famílies i la nostra gent gran.

Vam celebrar també els 50 anys de matrimoni del Josep Mª i la Núria, que estaven acompanyats per tota la seva família. Vam donar gràcies per un amor que perdura al llarg dels anys i que dona fruit ... i vam acabar de celebrar-ho a la plaça de l'Església ballant a ritme de "mariachi" !!

La propera Missa Familiar serà el diumenge 18 de febrer,  primer diumenge de Quaresma.