28 d’abr. 2018

SORTIM! El nou Pla Pastoral Diocesà



El passat diumenge 22 d'abril a la tarda, una nombrosa representació de la Parròquia de Vilassar de Mar va assistir a la presentació del Pla Pastoral Diocesà.

Aquest pla s'ha preparat amb les aportacions de Parròquies, Organitzacions, Comunitats,.. també amb les nostres, que vam treballar en el Consell Parroquial i vam fer arribar al Consell Arxiprestal. Per tant es un pla que parteix de la realitat de la nostra Diòcesi i que vol ajudar a fer plantejaments especialment dirigits a aquesta realitat. 

Sota el lema "SORTIM!" el pla es una crida a fer realitat l'església en sortida que ens demana el Papa Francesc, El logo del Pla, una llamborda de Puig i Cadafalch, també il·lustra els 5 aspectes en que es vol fer incidència: els pobres, els joves, la fraternitat ,el discerniment i Jesucrist enmig de tots ells.
Si cliqueu en el següent enllaç, podreu trobar tota la informació d'aquest nou Pla Pastoral Diocesà  https://www.esglesiabarcelona.cat/sortim-pla-pastoral/

El proper diumenge 29 d’abril, podreu trobar el Pla Diocesà encartat en el Full Dominical. Us animem a agafar-lo  i a llegir-lo. Però sobretot, us animem a ajudar-nos a aplicar aquesta actitud de sortida en cadascú de nosaltres i en tot el que fem a la nostra comunitat parroquial

Ana Moreu