11 d’oct. 2018

Missa Familiar i d’inici de curs



Diumenge dia 7 vam celebrar la primera Missa Familiar del curs. Com cada any, aquesta es una celebració  molt viscuda i carregada de símbols.

Els nens de primer de Catequesi van fer la representació de l'Evangeli de Marc que coincidia amb una de les escenes de la Passió de Vilassar: Jesús amb els nens. Per aquest motiu, l'Evangeli es va representar amb la mateixa escena de la Passió.


Com ja es habitual, en aquesta primera Missa Familiar, es va fer també la presentació del lema que ens acompanyarà aquest any: AMB TU, AMB ELS ALTRES.  Un lema que vol animar a tota la Comunitat a trobar en Jesús la inspiració per acostar-se als altres.

També es va fer la presentació dels 18 grups que donen servei i constitueixen la nostra Comunitat Parroquial. Aquest any, per fer més visible que volem ser una Comunitat en sortida, els  representants dels grups van sortir fins a la Plaça de l'església, per muntar un panell amb els noms de tots el grups representats en panots de colors, com el que il·lustra el Pla Pastoral Diocesà.

Per últim, i per acabar una celebració viscuda i tan plena de continguts, tots els assistents van poder compartir pica-pica a la Plaça de l'Església, fent visible l'alegria que ens dona ser una comunitat que comparteix i celebra.
Ana Moreu