14 d’oct. 2014

Missa Familiar i d’inici de curs


El passat diumenge 12 d’Octubre vam celebrar la ja tradicional Missa d’inici de curs, que quest any coincidia també amb la primera Missa Familiar per totes les famílies dels nens  de Catequesi i KTClub.

Va ser una celebració molt participada i carregada de simbolismes: una barca dalt del Presbiteri que des de l’Any de la Fe ens recorda la importància de sortir més enllà de nosaltres mateixos, el mural de l’any passat amb les petjades dels 21 grups de la Parròquia que caminen junts, també es va presentar un nou mural amb el logo de la propera  Assemblea del dia 25 i que ens presenta com una Parròquia de portes obertes, acollidora i participada.

En començar la celebració un membre del Consell Pastoral va explicar el que s’està treballant des del Consell i  10 persones  de totes les edats i gèneres van muntar un puzle per simbolitzar que la riquesa de la nostra Parròquia es fruit de la col·laboració i participació de tots el que en formem la Comunitat. Al final de la Missa alguns dels assistents van trobar a sota el seu banc una simpàtica invitació a participar en la construcció del seu Regne i també es va projectar un vídeo preparat pels joves, convidant a participar de l’Assemblea.

En acabar, com ja es també costum en les nostres celebracions importants, vam poder fer germanor tot  gaudint  del  matí solejat amb un pica-pica a la plaça de l’Església. Ana Moreu