4 d’oct. 2014

Pelegrinatge a Lourdes


Del 25 al 29 de setembre, 20 persones de la Parròquia varem participar en el Pelegrinatge a Lourdes amb l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Barcelona, Sant Feliu i Terrassa.

Han sigut uns dies molt intensos plens de pregària i alegria, on hem compartit i rebut moltíssim. Pelegrinar és fer ruta acompanyat amb els altres. És una experiència molt enriquidora on cadascú hi aporta la seva part i entre tots ens ajudem a créixer en la fe.


Lourdes és una crida a la conversió guiats per la Mare de Déu. Des de la Gruta on Maria ens convida a pregar, ens sentim estimats i acollits malgrat les nostres debilitats. I alhora rebem  la força per caminar cap al Pare que sempre ens espera.

El centre de Lourdes son els malalts. Sense ells aquesta peregrinació seria  molt diferent. Ells ens ajuden a mirar el món amb uns altres ulls i a descobrir les nostres mancances, fent-nos qüestionar alguns aspectes de la nostra vida.

Demanem a la Mare de Déu que ens mantingui amb un cor humil i obert capaç de copçar el missatge d’amor de Jesús i escampar-lo per arreu.

Mare de Déu de Lourdes, pregueu per nosaltres!

Santa Bernardette, pregueu per nosaltres!
Maria del Mar Toribio