18 d’oct. 2014

Nou projecte de Reforç Educatiu per infants necessitats


    Càritas parroquial el dilluns 20 d’octubre posa en marxa un nou projecte de Reforç Educatiu, finançat conjuntament per Càritas i l’Obra Social La Caixa. Coordinat per l’assistent social de Càritas diocesana, Lourdes Astigarraga, comptarà amb dues educadores socials i un equip de 12 voluntaris de la nostra parròquia. Els dilluns i divendres de 5 a 7 de la tarda al Centre Parroquial del c/ Sant Josep un grup de nens i nenes d'entre 6 i 13 anys rebran el berenar i el reforç educatiu per part dels professionals i  voluntaris.  Són infants de les famílies que atenem amb regularitat des de Càritas, i que hem valorat que necessiten aquest reforç per tal d’ensortir-se'n millor en la seva educació.


    Des de la Parròquia estem molt contents de poder-lo posar en marxa:  és un projecte que va néixer arrel del darrer Sopar de la Fam de Mans Unides, el febrer passat, i de prendre consciència, com a comunitat cristiana que havíem de fer més passos per estar al costat de les persones més febles i necessitades.  

    Hem dedicat uns mesos a estudiar, madurar i concretar el projecte, assessorats pels professionals de Càritas.  I finalment, aquest proper dilluns 20 d'octubre el posem en marxa,  convençuts, i així ho sentim, que és el mateix Jesús qui ens empeny a fer-ho!


   Entre els voluntaris hi ha des d'un parell de joves estudiants de batxillerat i universitat, fins a jubilats passant per psicòlegs, mestres i empresaris en actiu, com també algú que en aquests moments està a l'atur...; tots ells han volgut dedicar part del seu temps per tirar endavant aquest projecte.  Els ho agraïm de tot cor!