24 d’abr. 2021

Missa Familiar de 18 d’abril


El passat diumenge tercer de Pasqua, vam celebrar a la parròquia, la primera missa familiar després de les celebracions de Setmana Santa. Com totes les misses familiars, va ser una celebració on els nens de primera comunió van tenir un protagonisme especial.

L'ambient en general era d'alegria, podies sentir que estàvem en Pasqua!, música, cançons, flors, llums...  el temps litúrgic es va reflectir en els detalls. El dimarts de la mateixa setmana, els nens havien rebut el Sagrament de la Penitència, aquest esdeveniment i l’entusiasme per la proximitat de les comunions era evident.

Els músics estaven preparats, les quatre espelmes de la capella de Sant Josep enceses per ser l'any del patró. Els primers bancs reservats i ocupats pels nens de primera comunió, tot estava preparat.

L’Eucaristia va començar amb normalitat. Després de les lectures, Mossèn Josep Lluis va fer una homilia participativa, on els nens van respondre espontàniament les seves preguntes. En les ofrenes Marc, Xènia i alguns altres, portaven el vi, el pa i dues espelmes. Després de la consagració i la comunió, els Mossèn van donar la benedicció individual a cada nen.

Ja queden poques setmanes per rebre el Sagrament de la Comunió!!!

Maribel Martinez