18 d’abr. 2015

Missa Familiar del diumenge 12 d’abril


El passat diumenge 12 d’abril vam celebrar com cada mes la Missa Familiar. Aquesta missa és una missa especial. La joia omple com mai la nostra parròquia amb l’assistència dels nens. La col·laboració dels catequistes, la música i la escenificació de l’evangeli posen la guinda.


Els nens preparen durant la setmana la escenificació de l’evangeli. Aquest diumenge vam llegir l’evangeli de Joan 20, 19-31. Jesús es fa present enmig dels apòstols després de la seva mort. L’escenificació dels nens fa que fins i tot els grans parem mes atenció i entenem més el que Crist ens vol dir. Els dubtes desapareixen quan Mn. Toni fa la seva homilia i quedem corpresos amb les seves paraules.

Es va aprofitar per a batejar a quatre infants de la nostra parròquia. Què bonic és veure als nens acompanyats per les seves famílies abraçant l’amor de Crist i comprometent-se a seguir-lo, es a dir a estimar i no només a ell si no als altres. Desitgem que aquest sigui el primer pas per la joia que el Senyor els té preparat.


Al acabar la missa una col·lecció de deliciosos pastissos, fets pels nens que es preparen per a fer la Primera Comunió, ens esperaven a la plaça de l’església. La parròquia va poder fer uns quants dinerets que aniran destinats a finalitats de Càritas. Gràcies nois per la vostra col·laboració i no os oblideu: Jesús és present entre nosaltres!! Visquem la seva presencia!! (reportatge Carles Sans)