25 d’abr. 2015

Pasqua arxiprestal Cabrils 2015


El passat divendres 17 d’abril a les 8 del vespre a la molt bonica parròquia Santa Creu de Cabrils es va celebrar la XXXII trobada pasqual. Una emotiva festa pasqual mot ben organitzada pel nostre poble veí en la que vam celebrar la resurrecció de Crist.

Al arribar a la plaça de l’església ens va donar la benvinguda la Colla Gegantera de Cabrils. Què millor que començar una festa amb música i ball! La missa la van concelebrar els diferents mossens del nostre arxiprestat de la Cisa i va ser presidida pel vicari episcopal Mn. Segimon García Ramiro que pertany a l’arxiprestat de Mataró. Va començar amb una processó d’entrada formada per un representant de cada parròquia portant un ciri amb una inscripció i/o dibuix de la parròquia i deixant-lo al peu de l’altar. Cada parròquia va col·laborar durant la litúrgia sigui amb les lectures, les pregàries, ofrenes, etc... REALMENT CRIST HA RESSUSCITAT, AL.LELUIA!


Al acabar la missa vam poder gaudir d’una exposició de pessebres explicada pels propis creadors i vam visitar la molt bonica i renovada parròquia amfitriona. I per acabar, un piscolabis de germanor boníssim!! Què bona la truita de patates!! Però millor la xerrada i la companyia de tots els que vam assistir. Un bon moment per compartir (reportatge Carles Sans).